"Det enda sättet att bli kvitt en frestelse, är att falla för den"
Foto: Agneta Thorsén |
Ombord på m/s Byfjorden kan man falla för fler frestelser än äggost med björnbär. De sju turerna runt bordet ger tillfälle att falla fler än en gång.
1:a turen - Sill & strömming Löksill, Björnbärssill, Romsill, Hovmästaresill, Byfjordens sill, Inlagd makrill, Strömminglåda, Potatis, Gräddfil. 2:a turen - Lax & fisk Rökt lax, Gravad lax, Hovmästaresås,Fiskpaté, Skaldjurspaté, Räksallad, Kräftsallad. 3:e turen - Kallskuret & grönt Julskinka, Rökt kalkonbröst, Rullsylta, Julsylta, Serranorullar med parmesan och ruccola, Hemslungad senap, Kålsallad med valnötter, Rödbetssallad, Cornicorns, Syltlök. 4:e turen - Småvarm & lutfisk Kanel lax med äpplen, Skeppstrillade köttbullar, Prinskorv, Honungsglaserade revbenspjäll, 80-talare (räkor o ägg i en spännande mix), Jungman Janssons frestelse, Julkorv, Brysselkål, Rödkål, Lutfisk, Potatis. 5:e turen - Ost & bröd Cheddar, Brie, Gorgonzola, Chevrè, Vörtbröd, Uddevallalimpa, Knäckebröd. 6:e turen - Dessert & frukt Äggost med varma björnbär, Ris a la Malta, Idas kladdkaka, Inlagda päron, Fruktsallad, Grädde, Clementiner, Juläpplen. 7:e turen - Kakor & godis Sirapskakor, Redarens stjärnor, Pepparkakor, Knäck, Ischoklad, Julkarameller, Skumtomtar, Chokladsnäckor
Vi har fortfarande en del platser kvar, så bästa läsare tveka inte, utan låt dig falla för frestelsen!
//Linda
P.S: Frestar här med lite god musik, från The Smiths som också gillar Oscar Wilde, och har uppkallat denna goa´ låt efter honom: Oscillate Wildly.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar