fredag 17 juni 2011

BOTTENREKORD

Hällande regn, västlig vind och en temperatur som påminner mer om sen höst än sen juni. Brrr....

Detta väderfenomen gynnar icke passagerarantalet på skärgårdsbåtarna. Idag har inte många reslystna själar åkt med m/s Sunningen. Har en tråkig förnimmelse av nytt bottenrekord!


Tråkigt även för Uddevalla att vädret bjuder på 9 grader och spöregn. Nu när vi fått så många handbollsungdomar på besök, för att spela årets upplaga av Junicupen på gräsfälten på Gustafsberg och Bodele.

Fast trots regn och rusk har de tappra ungdomarna och ledarna varit fantastiska och kämpat på hela dagen i leran...o trägen vinner!


Trägna är vi många idrottsföräldrar som ställer upp och stöttar och kör och jobbar för klubben i dessa dagar. Min lott idag blev att diska efter 700 hungriga, blöta, leriga men ändå glada barn o ledare.

Medans de gästande handbollslagen, serverades korv med mos, fick 93 gäster ombord på m/s Byfjorden smaka skaldjur och goda drycker. Ikväll vet jag att en skön 30 årig kvinna, som arbetat på både båt och rederikontor, var där och firade sin födelsedag och njöt ihop med goda vänner.

Själv ska jag nu njuta av denna lilla Pim Pim ask, som jag gömt väl i skåpet för tillfällen och slappa framför en tårdrypande båtklassiker i repris.



Underbara Titanic och "My heart will go on" ....

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se