onsdag 4 juli 2012

MYSTERIUM I LYSEKIL


Kände mig glad i mitt redarhjärta när jag nyss vinkade av besättningen ombord på m/s Byfjorden med 62 förväntasfulla passagerare till ett av mina favvoställen på jorden, Lysekil!

Foto: Claes Thorberntsson

Funderar ibland vad som gör att vissa ställen tål att besökas om och om och om igen. Och har kommit fram till att just i Lysekils fall är det nog de kala granitklipporna och närheten till de underbara havet. Som skapar känslan att man är en unik liten, liten del av något som är bra mycket större. Ihop med denna insikt kan man sen snabbt ta sig tillbaka till hamnen för att fyllas med god mat & musik bland ett myller av båtar och människor.

Lite av ett mysterium va´ många goda sinnesstämningar som kan väckas på ett och samma ställe...


Foto: Rockfoto

På tal på "ett mysterie", musik och unik så spelar de tatuerade gänget, "Dead by April" på Havsbaden nästa onsdag den 11 augusti. Kanske inte alla som gillar den muskigenren , men jag bara måste dela med mig av teckentolkningen av deras låt Mystery. Den har fått mig att inse att även personer med funktionsnedsättning kan njuta av musik. Och njuta det är något som vi människor borde göra mer!

Dagens uppmaning blir:

Mmmmmmmmer musik, mat, möten och mystik till folket!

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se