tisdag 7 januari 2014

MEDBEROENDE OCH LITE HEMLIGHETSFULL

Som den något normkritiska människa som jag ju försöker vara så kommer här i alla fall två kloka kvinnor med stor vishet, efter fredagens inlägg som ju presenterade fem inspirerande herrar.Först ur är: Mia Skälinger som är en liten (kort) kvinna med stor självinsikt och ett enormt mod att delge många sidor av sig själv till oss läsare.

Det hon har skrivit om lyckofasad borde alla läsa.

Nästa kvinna ut; är Sanna (Edhin) Anandala, har ett brett spektra av talanger och verksamhetsområden.

Hon har skrivit ett rad böcker om kost och hälsa, EQ bl a och nu senast en roman om en medberoende kvinna som får en ökad medvetenhet och inser sitt eget värde.


Hon är förtillfället på en pilgrimsfärd i Australien och spred detta vackra fotot från Lake Hillier, till sina vänner häromdagen.Ser ju väldigt läcker ut med detta läckert rosa vatten mot den azurblå himlen. Varför denna sjö i Western Australia är det, finns det ingen riktig förklaring till.
Andra ljuvliga rosa naturfenomen kan man hitta i Japan, vid Mount Fuji.

Rosa, lila, blått, grått i en magisk kombination.


Det finns fler vackra ställen på jordklotet där dessa färger presenteras på ett förföriskt sätt, kolla bara här: Cano Crystal River i Colombia.
Ett ställe som ser helt sagolikt ut på foto och säkert är en plats som skulle ge en upplevelse man sent skulle glömma.

Upplevelser att minnas länge är något vi på Skärgårdsbåtarna i Uddevalla vill och ska jobba med.

Och visst hade det varit lite lättare att sälja en kvällskryssning under Uddevallabron, om naturen kunden leverera solnedgångar som denna lite oftare.Sammanfattningsvis tycker jag själv att alla ställena är vackra, var och en på var sitt sätt. Glödande, lite hemlighetsfulla, läckra - precis som vissa människor är helt enkelt. Allt beror på betraktarens förmåga att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se