fredag 5 september 2014

"RÄTT LÄCKERT", SA HENRIK

På tal om härliga visoner om simhall, så kan man idag läsa i Bohusläningen om Moderaternas drömmar om en ny arena i hamnen i Uddevalla. Vårt nuvarande kommunalråd Henrik Sundström, säger så här:
 


- "Det skulle kunna bli en del i ett evenemangsstråk, en fortsättning på ett utbyggt museum, festivalområde och badhus. Det skulle också bli rätt läckert att se den anläggningen redan när man kommer från Göteborgsvägen in i Uddevalla."

Priset för en ny arena uppskattas till 100 och 300 miljoner kronor att bygga. Drömmar kanske vissa skulle säga, andra ren galenskap och några just go for it!

När det gäller miljoner och drömmar kan 12 miljoner uppfylla någons drömmar som letar bostad i Stockholmstrakten.

 
Vem skulle inte vilja ha en vedeldad bastu med betongbadkar och stor altan med underbar utsikt, där kvällsolen doppa sig ner bakom skogsbrynet vid vattnet?

Och när det blir för kyligt på altanen kan man gå in och kura upp sig i soffan i uterummet, ta en fördrink kanske och sen bli serverad en god middag i det rymliga köket.
Med största sannolikhet somnar man sedan gott i den här sängen och vaknar med en fantastisk utsikt alla dagar på året.
Hmm...undra om det inte finns några potentiella tomter längs Uddevallas 27mils långa kust som kan bebyggas med moderna hus likt detta? Borde ju kunna locka nya invånare till Uddevalla - hjärtat i Bohuslän. 
 
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se