fredag 29 april 2011

BETRAKTARENS BLICK

Sitter här och tänker på anmälan vi fått mot vår bröllopsverksamhet ombord på båtarna. Känner mig lite moloken och är av den åsikten att det bara är ett komplement till den huvudsakliga reguljärtrafiken som vi håller på med. En glädjande sådan för många par som förlägger sitt bröllop här i Uddevalla, Bohuslän för att de har minnen kopplade till Skärgårdsbåtarna eller vi skaffa sig minnen där Skärgårdsbåtarna ingår som en del i deras speciella dag. Bröllopsdagen! Nu är det upp till Konkurensverket att göra en bedömning om det är något som vi ska få syssla med i framtiden eller inte.

Ibland tycks vissa saker se ut att bli och vara något som det i verkligheten inte är och man ser det man vill se liksom. Med livlig fantasi kan olika formationer se ut som högst erotiska ting, vackert som tusan i andras ögon och rent komiskt i mångas ögon.
 
  
Likt klippet ovan kan även denna bild med olika betraktares blickar visa olika motiv. Barn ser endast nio delfiner. Sinnena hos vuxna är däremot oftast mer utvecklade vilket innebär att vuxna har stora svårigheter att upptäcka 9 delfiner. Men vissa klarar det och är man vidsynt kan man se olika bilder, händelser och företeelser med viss anpassningsförmåga till vad som finner sig lämpligt att säga och tycka att man ser!

Trevlig valborg på Er alla!

//Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se