söndag 19 juni 2011

IGNORERA MERA!

Svensk sommar, 12 grader varmt, eller kallt snarare...regn, regn och regn. Inget vidare båtåkarväder....Suck! Detta ständiga gnäll på vädret, jag och troligtvis fler med mig, borde verkligen lära mig och gilla läget. 

Lära mig att ignorera mera!

Vädret går ju ändå inte att påverka. Det bestämmer helt själv vad det vill bjuda på och därefter får vi anpassa våra utomhusaktiviteter och klädsel.

Nog hade säkert både Junicupen och De vilda blommornas dag, besökts av fler om regnet hade ignorerat att falla just i Uddevalla idag.

Så det är ju bara att låta bli att bli irriterad på detta ursvenska midsommarväder.

Likaväl som man borde ignorera exempelvis myggsurr, väckarklockans tickande, ogräs i rabatten, oputsade fönster, osktrukna skjortor, spindelväv i taket, änglatofflor (även kallade dammråttor hemma hos vissa) i hörnen, förseningar i tabeller.

Att avsiktligt förbise detta är inte enkelt, men ibland är det bra att låtsas som det inte finns. Blir ju lättare att vistas ute i regnet om man ignorerar det.

gervide.se

Något som dock inte är lätt är; att ignoreras.  I valet av ting eller företeelser som ska läras att ignoreras, så gäller detta ej människor!!!

Glöm ALDRIG det!

För de människor som gör det kommer aldrig sluta som de lyckliga under paraplyerna till vänster här.


//Linda

P.S: Skärgårdsbåtarnas bröllopstävling pågår ännu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se