söndag 29 januari 2012

..6, 5, 4, 3, 2, 1, NOLL

Nedräkningen kan starta...till vad kan undras? Till att den långa månaden januari är till ända...för det är ju bara 2 dagar kvar...eller till hur många veckor det är kvar till sommarens förodlade fröblommor ska planteras.

Indiankrasse,  Tropaeolum majus,
Foto: Mats Olsson
Andra räknar dagar kvar till sportlovet, ledighet och fysisk aktivitet i naturen (skidskor, skidor, snowboard, snowracer)....o på tal på barn så räknar säkerligen många föräldrar dagar kvar till nedkomst med stor spänning...dagar kvar till fotbollspremiären (syftar här på LSK:s) kan man ju också roa sig att räkna ner till och jag kan härmed meddelas att det är 69 dagar dit!


Att spela fotboll på Skärgårdsbåtarna blir tekniskt omöjligt trots att däcken är grönmålade...så det närmsta en fotbollsmatch man kan komma i vår/sommar är att åka till matcherna med fotbollsbåten! (boka redan nu 21/7 o 4/8 i agendan)




Självfallet kommer det serveras något riktigt gott ombord på vägen dit...en härligt räkmacka med något svalt o dricka till.

Foto: Agneta Thorsén
Svalt har jag det både inne o ute idag, så jag tänker värma mitt sinne med Byfjordens fisk & skaldjurssoppa och fortsätta att räkna ner...

Trevlig söndag på Er bästa läsare!

//Linda

P.S: På tal på kall & frusen, kommer här en video "Cold Shoulder" med fantastiska Adele.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se