söndag 8 januari 2012

OLIKA KATASTROFER

Ägnar mig åt slapparsöndagens viktigaste aktivitet, omvärldsanalys typ. Och finner att det händer en del otäcka ting i vår värld:

En stackars liten 10 årig pojke blev lämnad utanför en idrottshall i Uppsala för att han ej presterat så bra så han förtjänade en plats i bilen tillbaka till Stockholm. Idiotfarsa, säger jag bara! Finns inte mer och tillägga.


Tragedin kring oljefartyget Rena utanför Nya Zeelands kust fortsätter då där stormar lika hårt där nu som det gjorde häromdagen. Hon förliste ju där i oktober och har idag slitits i två delar och ännu mer olja befaras läcka ut och skada fler pingvinger och andra sjöfåglar. Trist!

Historiska nyheter eller upplysning kanske mer fanns att läsa idag i DN. Svenska fartyg ägnade sig åt den tidens trafficking och försåg ledande i Istanbul med kvinnor, tillika sexslavar till ett harem.

Foto: Alamy

Puh, man blir helt matt! Tur att det är en riktigt ordentlig arbetsdag och vecka som startar imorgon - måndag så det blir lite mer ordning på bloggandet, vardags- och arbetsrutinerna.

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se