fredag 9 november 2012

MAN FÅR PANIK


Hänger kvar i modellbranchen idag med. I Elle kunde man ju läsa om den supervackra danskan Helena Christensen som fick blotta sina bröst i den där videon igår, 23 år gammal.


Hon har hunnit fylla 42 år är minst lika vacker om inte vackrare och har fått ta på sig lite mer och visar i år höstens underklädeskollektion från Thriumph.


WOW vilken kvinna!






Om Elles senaste modell of the year 2012, den 22 åriga Uddevallatjejen Theres Alexandersson kommer att fortsätta vara modell vid 42 råder det väl heller ingen tvekan om?



Den här tjejen är fotogenic! Säger åter igen


WOW vilken kvinna!



Både får mig att tänka på den populära låten "Girl On Fire" av den fantastiska sångerskan Alicia Keys, och säger för tredje gången:

WOW vilken kvinna!
 
www.blomus-severige.se

Eld ja, det blir det mycket av den 15 december eller iallafall facklor! Då är det återigen dax för den årliga fackeltågspromenaden från Svenskholmen till Gustafsberg. Självklart åker man skärgårdsbåten m/s Byfjorden tillbaka till stan. Ombord serveras glögg och lättklädda damer.

Nej, nej, nej för tusan det sistnämnda stämde ej. Bjuder här istället på en fredagsfräckis på tal på att hålla ordning på sina kläder:

En kväll efter en företagsfest, körde chefen hem sin sekreterare efter att hon fått lite för mycket att dricka. Trots att ingenting hände bestämde han sig för att inte säga något till sin fru. På kvällen, när chefen och hans fru var på väg till en bio fick han, medan han körde, syn på en högklackad sko under passagerarsätet.
Han fick panik och pekade på en annan bil för att distrahera sin fru medan han tog upp skon och slängde ut den genom fönstret. Lite senare då de anlände till bion och precis skulle gå sa hans fru:
- Älskling, har du sett min andra sko?


Ha en trevlig fredag kära läsare.

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se