torsdag 11 april 2013

MODIG VS DUMDRISTIG ?

Det finns ju oändligt många utmaningar vi ställs inför i livet, vissa med intellektuell och psykisk karaktär och andra mer fysikska, varpå vissa är av det mänskliga motoriska utvecklingstadiet, så som att lära sig lyfta upp huvudet, rulla runt på mage, sitta, krypa, gå, springa etc. Medans andra är frivilliga och kan därav vara smått farliga.Cykla, klättra, simma, paddla och åka linbana kan ju vara utmaningar av den kalibern. Att utmana ödet och slänga sig ut i en sele 100 meter över marken i en 900 m lång linbana, kan man exepelvis göra på Hafsten. Nyligen öppnade Europas längsta linbana/"Flying Fox" där.
Grundaren till banan fick idén när han var i Brasilen kan man höra på Expressen, när han blir intervjuad av dem. Tydligtvis skall det vara populärt att åka linbana i Syd- och centralamerika. Här kommer ett bildbevis på en flicka i Colombia som åker linbana till skolan varje dag....

Modig eller dumdristig var går gränsen? Och vem sätter gränsen? Ja med de obesvarade frågorna tillönskar jag alla kära läsare en god torsdag och citerar här Albert Einstein:

"ONCE WE ACCEPT OUR LIMITS, WE CAN GO BEYOND THEM"

//Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se