torsdag 17 oktober 2013

LÅT BLI ATT RIVA

Det går att skapa så mycket bra kring historiska händelser och platser. Har själv just upplevt detta genom att igår varit med på Skärgårdsredarnas 25-års jubileum och höstmöte i Göteborg. Dagen startade med en trevlig skaldjurslunch ombord på m/s Trubaduren, där vi underhölls av proffsig personal som gjorde en unik bohuslänsk tolkning av gangnam style.



Mycket glada och mätta avlöpte höstmötet med många engagerade medlemmar d v s redare från Sveriges alla hörn, på häftiga Hotell 11.



Jag som gillar gamla båtar, ting och miljöer njuter verkligen av att se att man kan låta bli att riva nedlagda fabrikslokaler.

Detta fick vi även bevista hos Isbolaget på Donsö senare på kvällen, där vi blev underhållna av Stefan Andersson, som ju har ägnat senare tiden av livet att skapa musik kring historiska händelser.





Jag känner mig leende tacksam att jag fått vara med om detta. Festligheterna fortsatte även ikväll i Göteborg med redare dess personal och branschens utställare på Skärgårdsredarnas branschmässa som hölls i Eriksbergshallen idag.









 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se