måndag 11 november 2013

DET HÄNDER MYCKET I UDDEVALLA NU

Foto: Facebook
Idag var det pansaris på bilens rutor när det var dags att åka till rederikontoret. Som tur var möttes jag ej av denna synen i hamnen, att båtarna ätits upp av isen, ty det var sannerligen bett i luften.

Om vi ska få en vargavinter eller ej återstår att se. Personligen välkomnar jag kung Bore med både is och snö under december, januari och februari.

Tänker såklart på den goda stämningen som framkallas när vita snökristaller seglar ner från himlen.

Passar utmärkt ihop med julbord ombord som startar 4 dec och fackeltåg på Strandpromenaden den 14 dec och Gammaldags Jultorg 7-8 dec, på Kungstorget i Uddevalla.

På tal på torget bloggade Gunnar på Uddevallabloggen, om det igår och la ut en go´ bild från en svunnen tid. Likaså pågår en medborgardialog om dess framtida utseende av torget på medborgarkontoret och i helgen kunde man träffa representanter från kommunen på Leva & Bo på Bohusläns Museum.

Man kan läsa att intresset var stort och Uddevalla Näringsliv har startat en grupp på Facebook med det passande namnet: Bo i Uddevalla.Det är kul att det händer mycket nu i Uddevalla hjärtat i Bohuslän.

21 november "Ljus i Uddevalla" då tänds julbelysning i centrum
23 november vernissage på Midvinterfest på Bohusläns Museum som i bär temat: "Étt skepp kommer lastat"

1 december är det skyltsöndag med levande skyltfönster
6 december Julkonsert i Uddevalla kyrka
19 december Tomtekväll med öppna butiker i stan till kl 21.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se