måndag 30 december 2013

NYÅRSLÖFTEN ELLER EJ


Det där med att skuldbelägga någon annan för att man försakat någon eller något under en längre tid kan liknas med att skylla på att gymmet inte har öppet när jag har tid att träna. Eller han eller hon jag skulle träna med kunde inte. Projicering är något vissa människor ägnar sig åt för att rena sitt eget samvete liksom.
Det man säkert vet är att det förr eller senare kommer komma ikapp dessa personer. Att skydda sig med rena lögner, undanflykter och påhittade orsaker till att vissa situationer uppstår eller inte uppstår är nog tyvärr vanligare än man tror.

Många föräldrar gör så med känsliga ämnen som ex. döden. Kanske inte så konstigt, då man ju inte vet själv vad som väntar en efter att man tagit sista andetaget. Även kärlek och inte minst sex, är sådana ämnen som många har svårt att tala om. Kanske är det för att det är svårt att förklara vad som händer när två människor känner attraktion och hur den uppstår och att den sen dessutom kan försvinna hux flux för vissa.

Att försvinna är ett aktuellt ämne på bio just nu: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Har ej sett den själv än, men läst boken och den var bra.Kanske ska bli ett av mina nyårslöften, att gå mer på bio. För till sommaren öppnar en ny biograf här i Uddevalla, som säkert kommer göra filmtittandet lite mer flärdfullt, då jag hört ryktas om att man kan få ett glas bubbel i samband med premiärer.
På tal på bubbel så ligger det garanterat många champagneflaskor för kylning runt om i världen så här dags, just nu kl 12.00 svensk tid, startar nyårsafton på Nya Zeeland, då de ligger 12 h före oss.

Hmm...vi har mer än ett dygn kvar här att fundera ut vilka löften vi ska utfästa inför 2014, eller om vi ska låta bli?!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se