tisdag 9 september 2014

DEN FÄRGGLADA STADEN

Hösten börjar bita sig fast och jag har sneglat på hur vissa andra städer lockar till besök utan sol och stora uteserveringar med diverse godsaker. Tänker främst på Alingsås som ju under flera år visat upp sin stad med olika mer eller mindre kända ljussättares hjälp. Lights in Alingsås drar publik och i år presenterar de en ljud och ljusshow. WOW!


Likaså har nu Borås nu också gått in för ett samarbete med kulturen och låtit en rad konstnärer smycka staden med graffitti.

Konstnär: Carolina Falkholt
Här har jag valt två av de mest färgglada husen som finns att beskåda på festivalen No Limit som kan bevistas hela året ut.
 
Funderar på vad man skulle kunna fylla Uddevallas stadskärna med för att sticka ut lite. Inte bara plagiera något från någon annan utan som sagt ha ett eget tema och tänker färg och temat sticka!
 
 

Tänk att fylla hela staden med hantverk likt detta i allsköns färger under en tid, va´ mysigt det kunde bli, så som här i Helsingborg när de för något år sedan klädde trappan utanför katedralen med dessa fantastiskt vackra, färgglada filtar.


Skulle det inte vara en resandeanledning nog tro att sticka ut lite och kalla sig den: Den färgglada staden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se