måndag 23 januari 2012

VERKLIGHETSFLYKT

Vissa dagar vill man verkligen ha full närvaro, andra dagar vill man bara fly från verkligheten och några dagar borde man verkligen ha full närvaro, men har det inte för ens tankar har stannat kvar där borta i det andra som man flydde till den där dagen man var noll närvarande. Den där platsen som är så långt från vardagens måsten, plikter och tider att passa.


Strandflickorna i Lysekils badstege

Märkligt nog är denna platsen för mig i alla fall, kopplad till något varmt ställe, en sandstrand med ett palmer eller stilla ledig sommardag i Bohuslän med glittrande hav!

Måhända är det solskenet ute idag som triggar denna längtan till värmen, och som gör att saknaden av solstrålarnas värmande smekningar känns enormt stor.




Gällande sol och längtan så kom jag att tänka på Bassholmen och dess nya tapeter som jag omsorgsfullt sitter och väljer just nu i tapetföretagens nyheter för året.


Någon vidare stor nyhet är det kanske inte att Bassholmens Vandrarhem byter namn till Bassholmens Gästhem i år? Och att alla rummen kommer att rustas inför säsongstarten i maj. Samt att vi kommer att koncentrera vår verksamhet på att enbart hyra ut till grupper (vänner, släkter, skolklasser, företag, föreningar etc)






Men det kan ju vara bra att veta och att det finns dygn kvar att hyra! Så samla ihop de du gillar och boka in ett par dagar på ön Bassholmen, lugnaste ön i Bohuslän!

//Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se