tisdag 25 september 2012

FANTASIN FLÖDAR

Kul att min söndagssfantasi gav ett par förfrågningar gällande bröllop ombord. Det fick mig att fundera på hur man kan få bröllopspar att gifta sig på andra dagar än lördag.

Antar att det beror på att det är lättre att få bröllopsgästerna att stanna på festen. Fast ibland finns det ju par som vill ha ett lite enklare bröllop och när jag till min stora lycka såg att torsdagen 12-12-12 fortfarande var obokat ombord på m/s Byfjorden började den obotliga romantiska fantasin åter flöda.

Så vem kan tänka sig ett vinterbröllop?


Levande ljus, varma leenden, lycka. Hela vintern bjuds möjligheten att nyttja mörkrets mysfaktor och den fantastiska chansen att uppleva ett sagolikt vinterbröllop. 





Tänk salongen ombord på m/s Byfjorden smyckad med ljus och myrten, en brudgum i stilig kostym med en blå slips som havet de kommer vigas på.


 


En brud i en enkel vacker ullklänning från Tulip og Tatamo i Norge
(där förövrigt m/s Byfjorden är byggd) med underbara små detaljer på ärmar och liv.


Han ståendes ihop med prästen på det lilla dansgolvet längst akter ut i båten, när hon blir ledd genom salongen i sällskap av sin far och med
Mendelssohns bröllopsmarsch klingande ur högtalarsystemet.


En kort vigselakt där han tar henne till att bli hans äkta hustru och lovar att vara henne trogen i medgång och motgång, i sjukdom och hälsa och att älska och ära dig i alla våra livsdagar.





Efterföljt av att hon tar honom till äkta man och lovar att vara honom trogen i medgång och motgång, i sjukdom och hälsa och att älska och ära dig i alla våra livsdagar.



Brudskålen består av Byfjordens vita glögg och den intas på fördäcket, där alla bröllopsgästerna får tända var sin rislampa, för att se den resa sig mot stjärnhimlen när brudparet kysser varandra till tonerna av Christina Perris,
"I Love You For A Thousand Years".En perfekt inramning till ett romantiskt vinterbröllop!
//Linda 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se