fredag 1 februari 2013

MONORAIL TILL TORP

Stundom drabbas vi väl alla av flygande idéer. Och jag sitter här och tänker på nya kommunikationsmedel som kanske är attraktivare än båt?!? En monorailbana från Uddevalla City till Torp.


Ja, alltså för att rädda centrumhandeln som jag kände bekymmer för häromdagen och förhoppningsvis öka resandeantalet ombord på skärgårdsbåtarna och inte minst göra Uddevalla än mer attraktivt att besöka eller t o m kanske rentutav kan bli en av anledningarna till att man besöker Uddevalla - hjärtat i Bohuslän.





Det måste nog till någon som är lite mer som han Karlsson på Taket, fast den bör vara på ett mindre odrygt sätt, utan på ett mer givmilt sätt.


För tänk att kunna erbjuda alla som besöker Torp/Ikea en gratis resa t o r in till Uddevalla för att fika på ett av stadens alla mysiga caféer och ta en tur med Sunningen för att få känna det maritimt, historiskt vackra Uddevalla kan erbjuda.

Hmm...ja why not, det är kanske dax att säja farväl till modern (m/s Byfjorden) och gifta döttrarna(Gustafsberg II och Sunningen)  med var sitt tåg och ändra kurs liksom.

Inte vara så enveten med att försöka sälja resor ut på kusten och skaldjur när alla tycks vilja shoppa kläder och möbler och annat, det är kanske tid nu...tid att låta henne gå?
Eller så har jag bara lyssnat på Let Her Go, med Passanger för många gånger?




Hur som helst drömma, fundera, fantisera och reflektera måste vi göra för att kunna fatta rätt beslut och inse vad som är rätt, riktigt och viktigt här i livet och för vem och varför det är det.
Med detta vill jag tillönska er alla en trevlig helg, let´s go wild & crazy eller låt bli, valet är alltid ditt!
//Linda

P.S: Kanske vi ses på Mortens ikväll där Du & Jag spelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se