onsdag 18 december 2013

EN Ö I PRESENT

Hipp hipp hurra, för Brad Pitt idag, som fyller 50 år! Han debuterade som filmskådis redan 1987 och har gjort många filmer sedan dess. Han har även gjort sig känd i världen för sitt engagemang i humanitära frågor och välgörenhetsarbete.

Tillsammans med sin flickvän Angelina Jolie driver han välgörenhetsorganisationen: Jolie-Pitt Foundation och via den har de sålt bildrättigheter till media, på sig själva och sina sex barn.Bilderna på parets första biologiska barn såldes för 10 miljoner dollar, som de skänkt till välgörenhet.


En annan ö i Kroatien.
Att detta paret dragit in en hel del stålar via både sitt skådespeleri och kändisskap är ju uppenbart, då jag läste i Metro, att Angelina köpt en egen ö till Brad i födelsedagspresent.

På ön ligger två hus som designats av en av världens mest kända arkitekter, Frank Lloyd Wright. Det ena huset är på runt 460 kvadrat och ”gäststugan” är på 111 kvadrat. Ön, med namnet Petra, är hjärtformad och ligger bara 15 minuters från Manhattan, med helikopter.

Lite konstigt är det att hon inte köpte den nyazeelänska ön Pitt Island. Antagligen låg den ön för långt bort eller så var den inte till salu.

Allt kan man inte köpa för pengar, även om vissa stackare fortfarande tror det!På tal på Nya Zeeland så är deras landsnummer 64, och den siffran får mig att tänka på Beatles låt: "Will U Still Love Me When I`m 64" ?

Vi får sannerligen hoppas och tro att hon den där vackra 38 åriga Angelina Jolie stannar kvar, minst 14 år till hos sin Pitt :-) av ren och sann kärlek.

Och vem vet snart heter hon kanske Pitt istället för Jolie, allt tycks dock hänga på att man i USA lagstiftar att man har juridisk rätt att ingå äktenskap (samkönade par), för när det händer har Brad sagt att han skall gifta sig med Angelina.

Det ser jag fram emot! Allas rätt till att få gifta sig med vem man vill alltså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se