onsdag 19 mars 2014

HETA RYKTEN & SKÄRGÅRDSROMANTIK

Foto: Stan Od@deviant art.com
Den ena bra musiknyheten efter den andra bara rasar in denna våren ju. Helt änglalikt ju. Igår tillkännagav Kent att de kommer att anordna en KENTFEST i Göteborg 1 juni.

Sedan tidigare vet vi ju att, Håkan Hellström ger enda spelningen för i år på Ullevi 7 juni, som dessvärre är slutsåld. Och att Lars Winnerbäck och Weeping Willows spelar två gånger i Göteborg 11 och 12 juni och i härliga Lysekil 10 juli.




Slussens Penisonat på Orust




Vad mer kan man önska sig? U2 i augusti möjligtvis :-) och en riktigt härlig båtsommar förstås, med en massa bra musik på närmare håll än Göteborg, nämligen på Slussens Pensionat.





Ebbot och Stefan Andersson kan man se där redan i maj och fler kända artister kommer inom kort att presenteras har jag hört ryktas om.

Villa Sjötorp, Lyckorna

Ryktet säger också att cykelpaket kommer att kunna bokas hela sommaren med övernattning hos Vibs & Biggles på Slussen och hos Ellika på Villa Sjötorp och mellan dessa ställena tar man sig med skärgårdsbåten m/s Gustafsberg II. Sann skärgårdsromantik, på nå´t vis.




Skepp O´ hoj vilken sommar vi har att vänta oss. Medans vi väntar bjuder jag här på tre härliga smått romantiska låtar, med mina redarvemodsöron i alla fall, av tre underbara svenska artister. Utan dina Andetag med Kent, Det kommer aldrig va över för mig med Håkan Hellström och Kom Änglar med Lars Winnerbäck.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar



Blogg listad på Bloggtoppen.se