måndag 4 augusti 2014

OBAMA & REINFELDT, TVÅ BESTÄMDA LIVSNJUTARE?

Fyra dagar in augusti och jag läser att idag fyller vår stadsminister Fredrik Reinfeldt år och även USA:s president Barack Obama. Vilket sammanträffande, att två stadsmän, på den högsta maktpositionen man kan nå politiskt i ett land är födda på samma dag. GRATTIS, säger jag till båda två med en "kraftfull" tårta.

Tror man på astrologi, beskrivs personer födda i lejonets tecken som dessa två herre ju är, på följande vis:


"Lejonet är principfast, viljestark, handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Solen härskar över detta karismatiska eldtecken.

På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat."

Låter nästan som värsta sortens superheros....hmmm.... fast beträffande om dessa ledare uppnått goda resultat eller ej kommer jag ej att gå in på här.


Foto: Petra Andersson

Däremot kan jag garantera att man mår gott när man sitter och intar morgonkaffet på Gästhemmets balkong på Bassholmen.


Och för er som har sinne för detaljer kommer ni med stor sannolikhet se ett och annat lejon på vägen ut genom de imponerande fönsterdekorationerna.

Hett tips för er som vill bo över på Gästhemmet 2015,
boka NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarBlogg listad på Bloggtoppen.se